Het tennispark is omheind en voorzien van een electronische poort.

Binnen dit omheinde terrein is parkeergelegenheid voor auto's en een fietsenstalling.
De poort kan alleen geopend worden met een geldige knltb ledenpas of een speciale 'sleutel'. De reden hiervoor is dat we in de 'loze uren' (bijvoorbeeld zaterdag- en zondagavonden) zonder bardienst toch kunnen tennissen.

Met de pas of met zo'n sleutel kun je dus op het park komen èn je kunt ermee in het clubhuis om naar de kleedruimtes te gaan. Maar ook als het tennispaviljoen geopend is dien je of een pas of de sleutel te hebben om het hek te kunnen openen.

Als je het gebruik van een kntlb leden pas niet handig vindt, kan je een ’speciale’ RFID sleutel, ook wel druppel genoemd, bemachtigen. Dit kan bij Corné Hoogendijk. Hij is meestal op dinsdag avond op de club te vinden. App of bel 06-53486768 voor de zekerheid. 

In tegenstelling tot eerder dienen de nieuwe serie sleutels te worden aangeschaft. Dit kost 10 euro per sleutel. De ‘oude’ series blijven uiteraard gewoon nog te gebruiken.

Werkt je sleutel niet meer, dan kan je deze omruilen, tenzij deze mechanisch defect is. Ook hiervoor even contact zoeken met Corné. 

Werkt je pas niet meer, dat is zowel bij de poort, maar ook bij het afhangbord en weet je zeker dat deze nog geldig is, neem dan contact op met de leden administratie. Ook als je je pas bent verloren. Een nieuwe pas kan dan worden aangevraagd. Een nieuwe pas kost 2,50 euro en kan slechts 1 keer per seizoen worden aangevraagd.