Interne donderdagavond dubbelcompetitie

 
Klik HIER voor de indeling en uitslagen.
 
REGLEMENT
  1. Wanneer er sprake is van uitval (bijvoorbeeld door weersomstandigheden) worden deze wedstrijden niet meer gespeeld. Er wordt in dat geval een stand van 6-6 ingevuld. LET OP: als de wedstrijdleiding besluit dat er niet gespeeld kan worden kun je dit, uiterlijk om 18.30 uur, vinden op de clubapp en op www.shaile.nl.

  2. De puntentelling is als volgt: winst 2 punten, gelijk spel 1 punt, verlies 0 punten. De games worden doorgeteld en zo ook genoteerd. Indien er aan het einde van een periode sprake is van een gelijke stand dan wordt in eerste instantie gekeken naar het onderlinge resultaat. Wanneer dit ook gelijk is worden de games geteld.

  3. Er wordt gespeeld om 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur. De wedstrijden duren één uur inclusief inspelen en vegen. Wanneer het eindsignaal klinkt stopt de wedstrijd en wordt de game niet afgespeeld.

  4. Wanneer je maatje niet kan, dan het dringende verzoek om te zorgen voor een gelijkwaardige invaller. Wanneer een team niet op komt dagen, betekent dit een verliespartij en wordt de stand van 12-0 ingevuld.

  5. De uitslag wordt na de wedstrijd door de spelers zelf ingevuld. Het wachtwoord om dit te kunnen doen is: 1922-2022. Met het wachtwoord kun je jezelf autoriseren. Om dit te doen open je toernooi.nl op je telefoon, tablet of laptop. Na het inloggen met jouw toernooi.nl-account (of je mijnknltb.toernooi.nl account) open je de toernooi pagina. Op het tabblad Wedstrijden klik je op de knop ‘Uitslagen Invoeren’. Dit kan tot één dag nadat de wedstrijd gespeeld is. Je bent hiervoor samen met je tegenstander verantwoordelijk. Als er vrijdagavond 22.00 uur geen uitslag is ingevuld wordt er door de wedstrijdleiding een uitslag van 6-6 genoteerd.

  6. Indien er onduidelijkheden zijn omtrent de regels, beslist de wedstrijdleiding.

    Noteer 16 februari a.s. alvast in je agenda. Dit is de laatste avond waarop gespeeld wordt en we willen deze competitie gezamenlijk feestelijk afsluiten.