Nieuwsflits april 2023

 

 

Bestuur & Commissie ontdekt padel

Terwijl de bouw van de padelbanen gestaag vordert is het bestuur en de padelcommissie zelf het spelletje gaan ontdekken.  Onder leiding van Rob Luyben van Sportevents hebben zij op de padelbanen bij TPV De Raam kennis gemaakt met padel. 
De meesten speelden voor de eerste keer en dat was uiteraard even wennen. Het was een leuke middag met de een wat meer en de ander wat minder talent, maar vooral met veel enthousiasme. 

 

Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor de padelcommissie zodat er activiteiten georganiseerd kunnen worden. Zonder vrijwilligers is dit niet mogelijk, dus meld je aan! Dit kan door middel van een mailtje naar [email protected]

 

TPV Shaile 35+ Dubbeltoernooi 2023

Nog 5 weken om je in te schrijven voor het TPV Shaile 35+ Dubbeltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd van 10 t/m 18 juni a.s. Wij hopen uiteraard weer op veel deelnemers. Dus zegt het voort! 

Je kunt je t/m 29 mei a.s. inschrijven door HIER te klikken. 

 

Koffie automaat

Mischien heb je het al gezien, maar de nieuwe koffie automaat is geïnstalleerd. Na voorgeproefd te hebben is er gekozen voor een bonen machine. Tijdens de ALV werd er gevraagd of deze machine meer lawaai maakt en wij zijn verheugd te kunnen zeggen dat dit niet het geval is (misschien zelfs wel minder!). Dus voor een heerlijk bakje koffie of cappuccino moet je nu bij Shaile zijn!

Paastoernooi jeugd

Op eerste paasdag speelde de jeugd van Shaile het paastoernooi. 

Voor sommigen weer even wennen na een tijdje niet getennist te hebben maar in het zonnetje was het prima inkomen en genieten van de leuke wedstrijdjes.

Daarna is er een puzzel opgelost en op de plek van de oplossing is er naar paaseitjes gezocht. En hoeveel paaseitjes zaten er nu ook alweer in de grote vaas? In ieder geval zijn er een heleboel mee naar huis genomen!

 

Oproep

Wie heeft er thuis nog jeugd rackets liggen die niet meer worden gebruikt?
Onze jeugdcommissie kan deze goed gebruiken voor de jeugdactiviteiten.  Dus veeg het stof eraf en mail even naar [email protected]. Wij zijn er blij mee!


Save the date... voor de volgende activiteiten

29 mei 2023 Verrassingsuitje Jeugd ([email protected])
10 juni t/m 18 juni 2023 35+ Dubbeltoernooi Senioren (www.toernooi.nl)
24 juni t/m 2 juli 2023 Clubkampioenschappen Senioren ([email protected])
9 juli 2023 Familietoernooi Jeugd en Senioren ([email protected])