Nieuwsflits februari 2023

 

 

Padelbanen zijn een feit!

Het heeft lang geduurd maar eindelijk hebben wij goed nieuws te melden. 
Na wat vertraging heeft de gemeente de garantstelling én erfpachtovereenkomst compleet. Het bestuur heeft de erfpachtovereenkomst ondertekend en deze ligt nu bij de notaris zodat alles administratief afgerond kan worden. De erfpachtovereenkomst is verlengd tot 2043. En daar zijn wij uiteraard ontzettend blij mee.

En nu is het zover! De schop gaat de grond in en Shaile krijgt maar liefst 4 padelbanen.

Tijdens de extra algemene ledenvergadering in juli 2022 besloten onze leden dat zij 2 tennisbanen wilden inruilen voor 4 padelbanen. Nu kan dan eindelijk begonnen worden met de aanleg ervan. De netten, palen en lijnen van de gravelbanen zijn reeds verwijderd.

 

Aanstaande vrijdag worden de rijplaten gelegd waarna er gestart wordt met het grondwerk door de firma Raijmakers. op 13 maart a.s. zal Rekresport, na de keuringen van het grondwerk, beginnen met de aanleg van de banen. 

Als het weer meezit, zijn de banen medio mei klaar voor gebruik. Dit is dus mooi aan het begin van het nieuwe seizoen. 

Met de nieuwe padelbanen kunnen er uiteraard ook nieuwe activiteiten georganiseerd worden. Hier zal een padelcommissie voor worden opgestart. Heb je hier interesse in, laat dit dan weten door middel van een mailtje aan [email protected].

Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden over de voortgang van de aanleg van de banen door middel van nieuwsberichtjes op deze site.

 

Training... ja tuurlijk!

Het is weer mogelijk om je aan te melden voor de voorjaarstraining.

Wil jij je weer voorbereiden op een mooi seizoen? Schrijf je dan nu in.

De trainingen zijn altijd erg populair dus meld je op tijd aan, zodat je niet achter het net vist. Inschrijven kan t/m zondag 12 maart a.s. 

De formulieren om je aan te melden kun je HIER vinden.

 

Sluiting banen en opening seizoen

Sommigen van jullie zullen het waarschijnlijk al gezien hebben bij het reserveren van banen... Baan 1 t/m 3 zijn op dit moment gesloten. 

Zoals elk jaar wordt er ook nu weer hard gewerkt om de banen speelklaar te krijgen voor het nieuwe seizoen. Om jullie zo lang mogelijk door te laten tennissen is gekozen om dit in fases te doen, startend met baan 1 t/m 3. Hierna worden de banen 4 & 5 gesloten en daarna 6 t/m 8. 

Ervan uitgaande dat alles meezit staat zondag 26 maart a.s. is de opening van seizoen 2023 gepland. Ook zullen dan de kampioenen van 2022 worden gehuldigd. De captains van deze teams krijgen hierover bericht van de competitieleider.

Algemene Ledenvergadering 2023

Dinsdag 21 maart a.s. staat de Algemene Ledenvergadering gepland. Deze zal plaatsvinden om 20.00 uur in het Clubhuis van Shaile. Uiteraard hopen wij ook nu weer, net zoals bij de extra ledenvergadering in juli 2022, op een grote opkomst. 

Graag tot dan!

Activiteiten 2023

Noteer alvast in jouw agenda...

 

 

Toernooikalender

Goed nieuws! De toernooikalender voor de zomer 2023 is definitief vastgesteld door de KNLTB en gepubliceerd op MijnKNLTB. Klik HIER voor alle goedgekeurde toernooien in de periode tot en met oktober 2023 in onze regio. 

Onze eigen Open Shaile toernooien zijn gepland in week 24 en week 32. Hopelijk kunnen we ook weer veel eigen leden begroeten tijdens deze weken.