Nieuwsflits maart 2023

 

 

Stand van zaken padelbanen

We zijn eindelijk gestart met de bouw van de padelbanen. Op de site kun je bij de nieuwsberichten de stand van zaken volgen. 

In het foto album staan foto's van de aanleg van de banen. Klik HIER om de foto's te bekijken.

Vrijdag 17  maart jl. is door de KIWA de ondergrond goedgekeurd. Kiwa is een Nederlands bedrijf voor testen, inspecteren en certificeren. 

Maandag 20 maart jl. zijn de betonbanden geleverd. 

Met de nieuwe padelbanen kunnen er uiteraard ook nieuwe activiteiten georganiseerd worden. Hier zal een padelcommissie voor worden opgestart. Er was/is een grote animo voor de aanleg van de padelbanen dus hopelijk zijn er voldoende mensen die zich geroepen voelen activiteiten (mee) te organiseren. Want dat is uiteindelijk natuurlijk wel de bedoeling! Meld je aan voor deze commissie door middel van een mailtje aan [email protected]

 

Opening seizoen en huldiging kampioenen

26 maart a.s. staat de opening van het seizoen gepland. Dit gaat in ieder geval door, ook als de banen nog niet speelklaar zijn.

Shaile zelf is er klaar voor en hebben alle voorbereiding gedaan die gedaan moest worden. Het wachten is nu op Govers Sport & Recreatie voor de resterende opmaak van de banen. Door de slechte weersomstandigheden van afgelopen weken zoals regen, sneeuw en vorst, hebben zij echter een achterstand opgelopen in de planning. Zij doen er alles aan om de banen speelklaar te krijgen voor 1 april a.s. 

Op 26 maart a.s., tussen 12 en 14 uur kunnen de captains van de voorjaarsteams de competitieballen in ontvangst nemen en geïnformeerd worden over de komende competitie.

Vanaf 14 uur gaan we dan over op het huldigen van de kampioensteams van de afgelopen 2 jaar. De niet afgespeelde competitie van najaar 2020 hebben we hierin niet meegenomen.

De volgende teams zullen worden gehuldigd:

Najaar 2021:

 • team Bregje v Bragt, Vrijdagavond Gemengddubbel 35+ Shaile 2 (3e klasse)
  (Bregje, Joost, Mark, Ilse)

Voorjaar 2022:

 • team Vera BoerenKamp, Donderdagmiddag Damesdubbel Shaile 1 (1e klasse)
  (Vera, Christie, Wilma, Helga, Elle)
 • team Anne-Marie de Jong, Donderdagavond Damesdubbel 17+ Shaile 1 (1e klasse)
  (Anne-Marie, Judith, Ingrid, Maud, Merel)
 • team Christel van der Putten, Vrijdagavond damesdubbel 35+ Shaile 1 (2e klasse)
  (Christel, Marielle, Bregje, Saskia, Maaike, Hanneke)
 • team Christ Camps jr, Vrijdagavond Herendubbel 17+ Shaile 1 (3e klasse)
  (Christ jr, Menno, Jasper, Christ)

Najaar 2022:

 • team Bregje v Bragt, Vrijdagavond Gemengddubbel 35+ Shaile 2 (3e klasse)
  (Bregje, Joost, Mark, Ilse, Saskia)
 • team Christel van der Putten, Vrijdagavond damesdubbel 35+ Shaile 1 (2e klasse)
  (Christel, Marielle, Thari, Maaike, Hanneke)
 • team Jasper Pelzer Zaterdag Heren 17+ Shaile 1 (3e klasse)
  (Jasper, Menno, Lars, Guido)

Uiteraard hopen wij dat deze teams aanwezig zijn bij de huldiging! 


Voorjaarscompetitie 2023

De voorjaarscompetitie 2023 staat weer voor de deur. Alle informatie met betrekking tot de competitie kun je vinden op de clubapp of via deze site onder het tabblad 'competitie KNLTB'.

Wij wensen alle competitieteams veel succes en plezier!

Algemene Ledenvergadering 2023

Dinsdag 21 maart a.s. staat de Algemene Ledenvergadering gepland. Deze zal plaatsvinden om 20.00 uur in het Clubhuis van Shaile. Uiteraard hopen wij ook nu weer, net zoals bij de extra ledenvergadering in juli 2022, op een grote opkomst. 

Graag tot dan!

Activiteiten 2023

De kalender is weer gevuld met allerlei leuke activiteiten. Hou de site regelmatig in de gaten om te kijken wat er te beleven valt bij Shaile. Klik HIER voor de agenda.

Bericht van de Jeugdcommissie

Hoi allemaal,

Wij willen ons even voorstellen.
Wij zijn Dorien Hemminga, Jeltje vd Laar en Daan Hellendoorn van de jeugdcommissie.

Sinds kort heeft ook Maaike Zeeuwen (zie foto eronder) zich aangesloten bij onze commissie. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Samen zorgen we ervoor dat de jeugd leuke toernooien heeft (oa. pannenkoekentoernooi, familietoernooi, Paastoernooi, Kerstbingo) en dat er toffe uitjes zijn (oa. waterski├źn, Dippie Doe).

Wij zijn op zoek naar versterking want Jolanda de Bok, die voorheen ook in de jeugdcommissie actief was, heeft nu andere werkzaamheden binnen Shaile, dus als je zin hebt om mee te helpen, meld je dan aan via [email protected].

TPV Shaile 35+ Dubbeltoernooi 2023

Het eerste open toernooi van Shaile komt alweer in zicht. Van 10 t/m 18 juni wordt wederom het TPV Shaile 35+ Dubbeltoernooi georganiseerd. 

Je kunt je t/m 29 mei a.s. inschrijven door HIER te klikken. Jij bent er toch ook bij?

 

Actiepakket nieuwe jeugdleden