Nieuwsflits mei/juni 2023

 

 

Opening padelbanden

Het heeft even geduurd en het heeft veel energie gekost, maar eindelijk liggen ze er... onze gloednieuwe padelbanen. 

Zaterdag 17 juni a.s. worden de banen officieel geopend. Tot 14.30 uur worden er clinics gegeven waarvoor onze leden zich op hebben kunnen geven. Om 14.45 uur start er een demowedstrijd waarna rond de klok van 15.30 uur de officiƫle opening staat gepland onder het genot van een hapje en een drankje. Voel je vrij om een kijkje te komen nemen. Leuke bijkomstigheid is dat op deze dag ook de halve finales gespeeld worden van ons 35+ Dubbeltoernooi. Gezellige bedrijvigheid op het park dus!

Het is nu al mogelijk om te padellen. Je kunt hiervoor baan 9 t/m 12 afhangen via de clubapp of via de website. 

Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor de padelcommissie zodat er activiteiten georganiseerd kunnen worden. Zonder vrijwilligers is dit niet mogelijk, dus meld je aan! Dit kan door middel van een mailtje naar [email protected]

 

TPV Shaile 35+ Dubbeltoernooi 2023

Het 35+ Dubbeltoernooi gaat morgen van start. Er staan weer leuke wedstrijden gepland voor komende week. Het wordt prachtig weer dus kom gerust kijken. 

HIER kun je zien wie er wanneer speelt.

Shaile Open

Terwijl het 35+ Dubbeltoernooi in volle gang is, staat het volgende toernooi ook weer op de planning, namelijk Shaile Open! In week 32, 5 t/m 13 augustus,  gaat onze open toernooicommissie met jullie op cruise. 

Inschrijven kan t/m zaterdag 22 juli a.s. door HIER te klikken.

Padeltraining

Leden kunnen zich opgeven voor padeltraining. Deze trainingen worden verzorgd door sport-events. Inschrijven kan via de website. Je vindt hier ook meer informatie. Klik HIER voor padeltraining.

Kampioenen bij de jeugd

Er zijn alweer kampioenen bij de jeugd, namelijk Shaile 1 (leeftijd 11 t/m 14) en Shaile 1 groen (leeftijd 10 t/m 12). 

Kanjers, goed gedaan. Gefeliciteerd!

Van links naar rechts: Tibbe van Nes, Reno de Kinderen, Oscar Mulder, Niek Swinkels en Tom Smits.

van links naar rechts: Rutger Smeets, Jochem van Baal, Joep van der Weijden, Jop van de Laar, Jort Claassens en Moos Kemps. Niet op de foto, maar wel kampioen in dit team is Sam van der Weijden.

Familietoernooi zondag 9 juli a.s.

Dit toernooi start om 09.45 uur en eindigt om 13.30 uur. Altijd al samen willen tennissen met een familielid? Schrijf je dan nu in! Gezelligheid en plezier gegarandeerd! 

Inschrijven kan t/m zondag 2 juli via [email protected]

Jeugduitje 

Op zondag 28 mei jl. werd er door de jeugdocmmissie een jeugduitje georganiseerd.

Met 30 kinderen zijn we gaan klimmen in het klimbos in Veldhoven. Er was plezier, er werden angsten overwonnen, er werd gebikkeld, er werd samengewerkt en er was tijd om lekker bij te kletsen, al wachtend op elkaar op een plateau in de bomen om een volgende hindernis te nemen, of veilig op de grond samen aan een picknicktafel.

Daarna ging een frietje er wel in; daarmee werd de dag afgesloten.

Dank aan alle ouders die hebben gereden! We hebben er met z'n allen een geslaagde dag van gemaakt!

Groeten van de jeugdcommissie,
Daan, Jeltje, Maaike en Dorien

 

ATTENTIE

Beste leden die weleens tijd hebben...
Zoals jullie weten zijn onze groundsmannen voorlopig afwezig, Han zal waarschijnlijk niet meer terugkomen en Mart is weer aan zijn hand geopereerd en zal weer langere tijd weg zijn. Senzer probeert een medewerker te enthousiasmeren om bij ons te komen, maar dat wil maar niet lukken, dus we moeten creatief wezen.

Daarom zijn we op zoek naar leden die werkzaamheden adopteren, in teams van 2 tot 4 personen nemen ze een taak op zich, de werktijd plan je zelf in, op die manier kunnen we samen ons park in orde houden.

Bovendien kunnen wij jullie bardiensten dan laten vervallen.

Taken overzicht: 

  • Op en rond baan 1 de vervuiling opruimen.  • Op en rond baan 2 en 3 de vervuiling opruimen, reeds vergeven.

  • Op en rond baan 4 en 5 de vervuiling opruimen, reeds vergeven.

  • Op en rond baan 6,7,8  de vervuiling opruimen.  • Grote vlakken maaien met motorgrasmaaier.  • Op en rond de Padelbanen de vervuiling opruimen.

 

Interesse? mail naar [email protected] of vul de formulieren in die in het clubhuis hangen, en de accommodatiecommissie bespreekt het met je.