Nieuwsflits oktober 2023

 

 

Padelbanen

We hebben als vereniging een enorme investering gedaan in onze nieuwe padelbanen. Hier blijft het niet bij, want er zijn nog meer serieuze investeringen nodig in de nabije toekomst om het park verder op te knappen.

Het is ontzettend mooi geworden en vele leden genieten dagelijks van het spelen op deze prachtige banen! Het ledenaantal is hierdoor gelukkig enorm gegroeid waardoor we de extra kosten die dit met zich meebrengt ook kunnen blijven dragen.

Echter, helaas moeten we constateren dat er verschillende leden soms bij het reserveren van een tennis- of Padelbaan de naam van andere leden ten onrechte gebruiken om vervolgens met niet-leden GRATIS te komen spelen. Het kan toch echt niet de bedoeling zijn om op deze manier je eigen club te benadelen, en dit is ook niet fair naar de leden die wel keurig het lidmaatschap betalen!

Wij als bestuur gaan hier nog scherper op letten en willen deze leden hierbij dan ook waarschuwen:

Diegene die de reservering maakt alsmede de leden wiens naam ten onrechte is gebruikt zullen daarop aangesproken gaan worden.

Indien dit nogmaals gebeurt wordt de reserveringsmogelijkheid voor een bepaalde periode van al deze personen ontnomen en bij herhaling kan dit uiteindelijk zelfs royering tot gevolg hebben!

Laat het alstublieft niet zover komen want voor slechts € 5,00 p.p. kan een introducé al heerlijk komen Padellen of tennissen op ons prachtige park bij een gezellige vereniging!

 

 

18 november a.s. staat het mix & matchtoernooi gepland. We hebben dit jaar enorm veel inschrijvingen ontvangen, wat natuurlijk geweldig is! Helaas is er maar ruimte voor een beperkt aantal spelers en hebben we ook dit jaar weer mensen teleur moeten stellen. Zij staan op de wacht-/reservelijst. De deelnemers hebben inmiddels een mail ontvangen met alle informatie maar ook met het verzoek om, wanneer zij toch onverhoopt verhinderd zijn, dit aan de commissie door te geven. De commissie zal dan, op basis van datum van inschrijving, de mensen op de wachtlijst benaderen.

 

Interne zondagochtend mix (tennis)

Nog maar heel even om in te schrijven voor deze gezellige zondagochtend mix!

In de wintermaanden willen we op zondagochtend alle leden uitnodigen om deel te nemen aan een interne (tennis) mix competitie. Hierbij worden mix partijen gespeeld van 1 uur, waarna de koffie en de cake klaarstaat. Er wordt gespeeld van 10.00-11.00, 11.00-12.00 uur en evt. van 12.00-13.00 uur (afhankelijk van het aantal inschrijvingen).

Iedereen kan, samen met een partner, inschrijven. Je ranking is hierbij van ondergeschikt belang, het draait er vooral om dat je samen een sportieve, gezellige wedstrijd speelt.

De speeldagen zijn:

  • 29 oktober
  • 5, 12, 19 en 26 november
  • 3 en 10 december
  • 7, 14, 21 en 28 januari
  • 4 en 11 februari

Je kunt inschrijven door HIER te klikken, er kan maximaal 1 verhindering worden opgegeven. Graag inschrijven voor 21 oktober 2023.


Met vriendelijke groet,

De organisatie van de zondagmorgen-mix,
Judith Dongelmans
0611157382
[email protected]

Michiel Hellendoorn
0624763375
[email protected]

 

 

Halloween Bingo

Vorig jaar was de bingo avond ook een daverend succes! Op 11 november a.s. is het weer zover en staat de volgende bingo avond gepland. Meld je hiervoor nu aan door middel van een mail naar [email protected].

 

Interne Donderdagavond competitie

De inschrijving voor de interne donderdagavond (tennis)competitie is gesloten. 
De deelnemers krijgen zo spoedig mogelijk bericht. In verband met competitie die nog ingehaald moet worden starten we, in plaats van 26 oktober a.s. op donderdag 2 november a.s. 

Resultaat Rabo Clubsupport

Als coöperatieve bank geeft de Rabobank ieder jaar een deel van hun resultaat terug aan verenigingen. En zetten ze hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Afgelopen periode hebben klanten van de Rabobank daarom kunnen stemmen op een vereniging.

Gelukkig is er ook gestemd op Shaile en dit heeft geresulteerd in een bedrag van

 € 567,46

Hartelijk dank voor jouw stem!

Padelclinic

 
Wegens groot succes heeft de club besloten om wederom een padelclinic te organiseren, en wel in de middag van 29 oktober a.s. Deze clinic is bedoeld voor zowel niet-leden als leden.
Je kunt hier nog voor inschrijven door middel van een mail naar [email protected].
 
 
 


Thuisblijverstoernooi

En last but not least... beter laat dan nooit... Het thuisblijverstournooi! Helaas heeft het verslag even op zich laten wachten, maar we willen jullie dit toch niet onthouden.

Het thuisblijverstoernooi is een tennistournooi voor ieder lid en voor elke leeftijd dat doordeweeks op drie ochtenden gespeeld wordt. Maar leeftijd was er genoeg in juli/augustus. De veteranen van het tennis maakten het hun leeftijdgenoten behoorlijk moeilijk en ze hadden er lol in.
 
Zelfs op een zware regenachtige ochtend kwamen ze aan en we besloten er een padel-ochtend van te maken en met succes. Met snelle handjes en een goed oog, weten ze nu ook wat voor spel padel is. Jammer genoeg hebben we door noodweer maar 5 van de 9 ochtenden gespeeld.
 
De laatste ochtend, en ja hoor al weer regen, hebben we afgesloten met een hapje, muziekje (met onze eigen Shaile band- moet nog een naam krijgen ) en een dansje. De winnaar van het TBT dit jaar is Sonja Verstappen geworden. We hebben haar de Jaques Peters trofee en uiteraard een leuke prijs overhandigd.
 
Iedereen bedankt en tot volgend jaar!
 
Commissie Thuisblijverstoernooi
 
 
 
 
 
 
Noteer alvast in je agenda! Op zaterdag 9 december wordt voor de 2e keer het kerstdiner georganiseerd. Let op: beperkt aantal plaatsen. Meer informatie volgt z.s.m.
 


Ondernemingsvereniging Stiphout

Afgelopen periode was het mogelijk om muntjes voor jouw club te sparen bij de ondernemers in Stiphout. Dit heeft weer een mooi bedrag opgeleverd voor Shaile.

Ondernemers en spaarders, hartelijk dank!