Nieuwsflits september 2023

 

 

Het is weer voorbij...

Het is weer voorbij die mooie zomer! De meesten hebben kunnen genieten van een welverdiende vakantie en gaan weer aan het werk. Velen van ons waren ook in de zomermaanden te vinden op de tennisbanen bij Shaile. Zowel het thuisblijverstoernooi als Shaile Open waren ook dit jaar weer populair.

Met Shaile Open gingen we dit jaar op cruise! En water hebben we genoeg gezien. Gelukkig kreeg onze toernooicommissie het toch voor elkaar om de wedstrijden te herplannen, met medewerking van 't Slotje en d'n Ouwe Toren in Beek en Donk, Dierdonk en De Horst in Helmond en de tennishal in Asten. Zij hebben er een mooi toernooi van gemaakt. Dit was ook duidelijk merkbaar bij het aantal bezoekers, want wat was het druk op het tennispark. 

In de hoogste categorie won oud Shaile lid, Dirk de Vries, dit jaar het toernooi. Wij hopen dat hij volgend jaar zijn titel komt verdedigen. 

Volgend jaar gaan we tijdens Shaile Open naar MEXICO!!!

 

 

 

 

 

Vacatures

Accommodatiecommissie: Wij zijn dringend op zoek naar 3 vrijwilligers, die de taken van de huidige accommodatieleden gaan overnemen.

Een vrijwilliger die zich bezighoudt met de sproei installatie (weinig tijdsinspanning);

Een vrijwilliger die de groundsman-banen begeleidt;

Een vrijwilliger die de groundsman- groenvoorziening begeleidt. De begeleiders van de groundsmen werken op bepaalde tijden samen en kunnen hun begeleidingstaken op elkaar afstemmen. Mocht je meer informatie willen hebben over een van deze taken, dan kun je contact opnemen met Wim Maas ([email protected]) of Manfred van Moorsel ([email protected]).

Clubhuisbeheerder: ben jij die enthousiaste clubfan die van aanpakken houdt? Ben jij diegene die het leuk vindt om onze bezoekers een warm welkom te geven en te zorgen dat ons clubhuis er gastvrij uit ziet, er voldoende koffie uit een schoon koffiezetapparaat komt, de plantjes er fris en fruitig bij blijven staan, etc., dan ben jij op je plek als clubhuisbeheerder.

Weet jij iemand of ben jij iemand die dit zou willen verzorgen voor de vereniging (al dan niet samen met een ander), laat het ons weten op [email protected] of neem contact op met een van de andere leden van bestuur.

Leden Padelcommissie: wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor de padelcommissie zodat er activiteiten georganiseerd kunnen worden. Zonder vrijwilligers is dit niet mogelijk, dus meld je aan! Dit kan door middel van een mailtje naar [email protected]

 

Wintercompetitie Padel

Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de wintercompetitie padel. Ook al ben je nog geen ervaren padeller, kun je meedoen. Klik HIER voor meer informatie!

 

Interne Donderdagavond competitie

Ook in de winter is het mogelijk om te tennissen bij Shaile. Dit jaar organiseren wij wederom de Interne donderdagavond dubbel competitie van 26 oktober t/m 29 februari. Er is maar ruimte voor een beperkt aantal teams dus zorg dat je op tijd inschrijft. Dit kan door HIER te klikken. 

Let op: alle teamleden moeten zich inschrijven, pas dan is je inschrijving compleet. Bij het veld 'opmerkingen' kun je aangeven in welk team je zit wanneer je team uit meer dan 2 personen bestaat. Inschrijven kan t/m zondag 8 oktober a.s. 

Er wordt gespeeld in 3 rondes, om 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur.

Mix & Match toernooi

Na het succes van het Mix & Match toernooi, de Formule 1 editie, blijven we ook met dit toernooi dit jaar weer niet achter. 

Het Mix & Match is dit jaar hèt toernooi waarbij je individueel of als koppel kan inschrijven. Of het nu DD, GD of HD is, of je niveau 4 of 8 is, of je nu jong of oud(er) bent, of je tennist op padelt.... het maakt niet uit! Dit wil en kun je niet missen!

Binnenkort kun je hiervoor al inschrijven maar noteer in ieder geval zaterdag 18 november a.s. vanaf 18.30 uur alvast in je agenda.

Rabo Clubsupport

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.

Als coöperatieve bank geeft de Rabobank ieder jaar een deel van hun resultaat terug aan verenigingen. En zetten ze hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken.

Iedereen die klant is bij de Rabobank kan stemmen op een club. Dit kan van 4 t/m 26 september a.s. 
Wi hopen uiteraard dat jij als lid en jouw familie, vrienden, kennissen willen stemmen op Shaile. Stemmen kan door HIER of op onderstaande afbeelding te klikken.

Alvast hartelijk dank voor jouw stem!

Laddercompetitie Padel

Vanaf nu kun je meedoen aan de laddercompetitie padel.
Schrijf je in als koppel (HD/DD/MX).
 
Via de KNLTB-club app ga je naar het kopje Spelen en kies dan voor Wedstrijden.
Daar zie je de balk Ladder. Klik op Padelcompetitie en schrijf je in.
 
Daarna kun je een ander koppel uitdagen. Je krijgt een mail, zodra je wordt uitgedaagd. Accepteer deze uitdaging.
Plan dan zelf een datum en tijd in. Reserveer een padelbaan en speel een fijn potje padel.
Na de wedstrijd vul je zelf de uitslag in en de ladder wordt bijgewerkt.
 
Veel speelplezier!!