Algemene informatie

TPV Shaile wil graag dat iedereen zich welkom voelt. Daarom is het clubhuis zo vaak mogelijk open. De reguliere openingstijden van het clubhuis zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00-13:00 en van 19:00 tot 24:00 en in het weekend van 10:00 tot 14:00. Tijdens de competities en tijdens toernooien worden de openingstijden verruimd.

De bar is in eigen beheer. We doen daarvoor een beroep op alle seniorleden om enkele keren per jaar, 2 keer, een bardienst te draaien. Aan het begin van het seizoen vragen we per email om zelf aan aantal bardiensten in de vullen. Afkopen van de bardienst kan ook. Je kunt daarvoor een mailtje sturen naar [email protected].

Mocht je onverhoopt geen bardienst kunnen draaien, dan is het mogelijk om met een ander lid te ruilen of een van de onderstaande personen te benaderen om je bardienst te laten overnemen. Je betaalt daarvoor een vergoeding van € 7,50 per uur.

  • Daan Hellendoorn
  • Anouk Roffelsen
  • Bert Merkx, alleen overdag
  • Vera Boerenkamp, alleen overdag
  • Frank van Will, alleen avond doordeweeks
  • Petra Thijssen, alleen overdag

Leden kunnen de telefoonnummers van bovenstaande personen opzoeken in de clubapp.

De clubapp kunt je HIER  downloaden.

Verantwoord alcohol gebruik

Het bestuur wijst erop dat elke senior lid verantwoordelijk is voor verantwoord alcohol gebruik. Hiervoor is een bestuursregelement opgesteld welke zichtbaar is opgehangen in het clubhuis. Tevens is voor de bardienst in het barboek een beknopte versie opgenomen. Hierin staat dat er geen alcohol mag worden verstrekt aan personen onder de 18 jaar en ook niet aan duidelijk beschonken personen. Voor meer informatie raadpleeg de volgende link verantwoord alcohol verkopen. 

De open procedure voor het clubhuis

Per mail ontvangen de leden die bardienst hebben een toegangscode. Dit gebeurt enkele dagen voorafgaand aan de dienst. Met een 5 cijferige code wordt het rolluik open gemaakt en de deur van het clubhuis wordt dan automatisch ontgrendeld. De code kan worden ingegeven op een codepad net naast de deur. Voordat de code wordt ingegeven moet als eerste op de * toets worden gedrukt en na het ingeven van de code moet wederom op de * toets worden gedrukt.

We zullen proberen om codes steeds naar het juiste lid te mailen. Mocht je toch nog een code krijgen en je hebt je bardienst al geruild of verkocht, wees dan zo vriendelijk om de code door te geven aan diegene die voor jou de bardienst draait. Let op dat je email adres bij de ledenadministatie de juiste is en werkt. De toegangscode code is uniek en verandert iedere dag een paar keer.

Het sluiten van het clubhuis is zonder code. Het rolluik kan worden gesloten met de sleutel, de deur van het clubhuis en de poort gaan dan automatisch op slot. De sleutel dient na het sluiten in het gat in het kozijn te worden achtergelaten. Let op dat je na het openen van het clubhuis de sleutel opraapt en deze in de houten la onder de kassa van de bar bewaart voor degene die later het clubhuis weer moet afsluiten.

Als vangnet is Bert Merkx bereid om via de telefoon bereikbaar te zijn. Zijn telefoon nummer staat vermeld op het bord naast de deur en hij heeft de lijst met alle codes.

Onder de la van de kassa vind u een barboek met daarin meer instructies voor het draaien van een bardienst.