Padeltraining

MET SPORT EVENTS AAN DE SLAG : PADELTRAINING !!!  

Beste leden van TPV Shaile,  

Sport Events Padel gaat de 2e cursus van 8 padeltrainingen aanbieden. Hiervoor gaan we meer trainers inzetten om een ieder te kunnen plaatsen. We hebben 4 trainers die hiervoor, elk op een andere dag, beschikbaar zijn. 

Wel is het voor de organisatie zaak dat er minimaal 2 uur per dagdeel kan worden aangeboden aan de trainer om ook hem enthousiast te houden. 

Klik HIER om via het programma YourPadel in te schrijven voor de Padeltrainingen. 

Het betreft een lesprogramma van 8 weken (tot de kerst), waarbij de trainers u wegwijs maken met de belangrijkste basistechnieken, tactieken en spelregels. U traint in een groep van maximaal 4 deelnemers. 

Er zijn 4 lesdagen t.w. dinsdagochtend en -avond, woensdagavond, zaterdagochtend en zondagochtend. Indien de belangstelling voor de trainingen groter is, dan dat we deelnemers kunnen plaatsen, dan komen leden op een wachtlijst te staan voor de 3e cursus welke begin 2024 van start gaat. 

  • De training op dinsdag start op 03/10
  • De training op woensdag start op 04/10
  • De training op zaterdag start op 07/10
  • De training op zondag start op 08/10 

N.B. uitvaldata i.v.m. herfstvakantie: van dinsdag 17/10 t/m zondag 22/10 

Indien u zich als groep op wilt geven, zet dan de namen van de andere groepsleden in het opmerkingenveld, maar een ieder dient zich in verband met de indeling en betaling wel zelf op te geven! Wij proberen zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden, wat niet altijd voor 100% lukt. Wij rekenen daarom ook op uw flexibiliteit ! 

Vanaf zaterdag 16 september kunt u zich opgeven voor de nieuwe padeltraining. Dan staat het nieuwe Yourpadel-inschrijfprogramma op de website van TPV Shaile voor u klaar. LET OP !!! Uiterste inschrijfdatum: maandag 25 september. Kort na deze datum ontvangt u z.s.m. bericht betreffende uw indeling. 

Wij wensen u veel succes bij de padeltraining ! 

Met sportieve groet, Sport Events Padel en trainers 

N.B. : contactpersoon Sport Events v.w.b. de padeltrainingen ( Hans Buddingh / mobiel : 06 54660199, mail : [email protected]

 

lesreglement Padel TPV Shaile 2023 (2).pdf