Opgeven bardienst

Beste leden,

Het seizoen 2024 staat weer voor de deur. Dit betekent ook dat we het barschema moeten invullen. Een paar zaken zijn hierin gewijzigd, zoals de bedragen voor afkoop, overname en de boete. Dus lees onderstaande informatie goed door.

We hebben komend jaar opnieuw een vol programma waardoor er weer een beroep op jullie gedaan wordt om de welbekende gastvrijheid van Shaile te waarborgen. Omdat we weer meer leden hebben en meer bardiensten, vragen we je 2 data te kiezen voor het draaien van een bardienst in de periode  januari t/m december.

Voortaan heeft ieder (senior) actief spelend lid de bardienst verplichting. Uiteraard willen wij ons clubhuis ook in de ochtend kunnen openen. Wij willen je dan ook vragen om, wanneer je vrij bent met het indelen van je dag, uzelf in de ochtend in te delen, zodat de mensen die ’s-ochtends komen spelen ook kunnen genieten van een lekker kopje koffie of thee.  

ClubApp
De Clubapp wordt steeds meer gebruikt. Mocht je hier nog geen gebruik van maken dan kun je deze downloaden via www.shaile.nl

Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via Club > Diensten zowel de open als de toegewezen diensten van Shaile inzien. Door op een data met beschikbare diensten te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor een dienst.  

Mijn.knltb.club
Er is nog een mogelijkheid om in te schrijven voor diensten. Dit kan via mijn.knltb.club. Hier kun je de vereniging opzoeken en inloggen in de Shaile omgeving. Eenmaal ingelogd krijg je een overzicht van het aantal punten wat jij dit seizoen dient te halen en wat je al hebt gehaald. Achter een open dienst kan je via de 'Detail' knop jezelf inplannen voor de dienst. Let op inloggen met je bondsnummer (lidnummer gebruiken we niet).  

Gezien het aantal bardiensten die nodig zijn, verzoeken wij iedereen die een bardienstverplichting heeft, om zichzelf minstens 2x in te plannen. Uiteraard mag je ook een bardienst draaien in plaats van een familielid, maar dat betekent dat je zelf dus 2 extra diensten draait. Plan de dienst dan wel in via het account van het betreffende familielid!

Mensen die geen bardienstverplichting hebben zijn de leden die nog geen 18 jaar zijn, rustende leden en leden die alleen nog lid zijn om de club te sponsoren en niet spelen en niet trainen.  

Mocht je toch af willen zien van enige bardienstverplichting dan bestaat de mogelijkheid om je bardienst af te kopen. Dit kan door middel van een mail aan [email protected]. Deze afkoop gaat echter gepaard met een rekening van €100,00.  

De bardienstplanner zal medio maart afgesloten worden. Dit betekent dat degenen die zich niet, of niet voldoende, ingeschreven hebben, random ingedeeld gaan worden. De kans bestaat dat dit dus tijden zijn die voor jou minder geschikt zijn. Dat random indelen kan daarna nog op ieder moment in het seizoen alsnog gebeuren! Het kan ook zijn dat je, om redenen dan 3x wordt ingedeeld.  

Er zijn een aantal perioden in het seizoen waarin een activiteit wordt gepland. Dit betekent vaak dat het drukker is in het clubhuis. Sommige mensen hebben de voorkoor om juist dan (of juist niet) een bardienst te draaien. Het betreft onderstaande weken:  

Week 24 (8 t/m 16 juni 2023) Shaile 35+ Dubbeltoernooi
Week 32 (3 t/m 11 augustus 2023)   Shaile Open

Mocht u onverhoopt geen bardienst kunnen draaien dan is het mogelijk om met een ander lid te ruilen of een van de personen te benaderen die op de overname lijst staan om u bardienst te laten overnemen voor de vergoeding van € 7,50 per uur. Het is de verantwoordelijkheid van jou als lid om de bardienst te doen. Overhoopt niet komen opdagen gaat gepaard met een boete van 75 euro. Een paar dagen tevoren de barcommissie benaderen voor een oplossing heeft geen zin, wij kunnen helaas niet toveren.

Wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk leden zich zullen inschrijven via de bardienstplanner. Dat maakt het voor ons als barcommissie, maar ook voor jou zelf veel makkelijker. 

Mocht je interesse hebben om geplaatst te worden op de overnamelijst à € 7,50 per uur of heb je vragen over deze mail of de bardienst neem dan contact op via [email protected].  

Op een sportief seizoen en met vriendelijke groet,
De barcommissie

Bert Merkx
Corné Hoogendijk
Jean Pierre Peerlings
Adry van Berlo