Commissies

Shaile werkt met een zogenaamde linking-pin structuur. De voorzitter van elke commissie is tevens lid van het bestuur. Shaile kent de volgende commissies:

 • Jeugdcommissie
  De jeugdcommissie organiseert diverse activiteiten voor de jeugd. Voorbeelden zijn het pannenkoekentoernooi, het Paastoernooi e.a.. Je kunt de commissie bereiken via [email protected]

 • Activiteitencommissie
  Onze activiteitencommissie is de overkoepelende commissie voor alle activiteiten die er georganiseerd worden bij Shaile. Deze commissie staat in contact met de organisatoren van de verschillende activiteiten, zoals o.a. Shaile Open, het open 35+ dubbel toernooi, Clubkampioenschappen, etc.
  [email protected]

 • Accommodatiecommissie
  Aangezien TPV Shaile in een bosrijke omgeving ligt en gebruik maakt van gravelbanen is regelmatig onderhoud van groot belang. Dit onderhoud wordt veelal gedaan door de groundsman. Shaile heeft hiervoor 2 personen in dienst. 1 voor de banen en 1 voor de groenvoorziening. Er wordt regelmatig ondersteuning gevraagd van vrijwilligers.

 • Sponsorcommissie
  Onze zeer actieve en succesvolle sponsorcommissie is altijd op zoek naar nieuwe sponsors die onze club willen ondersteunen. Samen kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Meehelpen of sponsor worden? Mail naar [email protected].

 • Barcommissie
  Bij Shaile worden de bardiensten nog steeds verzorgd door onze leden. De barcommissie stelt het barschema samen en zorgt voor alle bestellingen.
  [email protected]

 • Communicatie
  De website, nieuwsflits en mails naar leden wordt door communicatie gedaan. Heb je iets leuks te melden voor op de site, geef dit dan door via [email protected]

 • Competitie
  In het voorjaar en najaar wordt er een competitie georganiseerd voor zowel tennis als padel. Heb je hier vragen over mail dan naar [email protected]
 • Padel
  De padelcommissie organiseert onze padelactiviteiten. Deze commissie is te bereiken via [email protected]

Naast bovengenoemde commissies zijn er nog commissies die eens per jaar een activiteit organiseren (zie onderstaand). Voor een overzicht van evenementen die we dit jaar organiseren zie onze clubagenda of onder het tabblad 'activiteiten'.

 • Shaile open 35+ dubbel toernooi commissie 
  In week 24 organiseert TPV Shaile een open toernooi dat toegankelijk is voor zowel leden als niet-leden. Bij dit toernooi staat gezelligheid bovenaan.
  [email protected]

 • Clubkampioenschappen commissie 
  Elk jaar wordt er gestreden voor de titel clubkampioen van het jaar. 
  [email protected]

 • Open toernooi commissie 
  In week 32 staat Shaile Open gepland. Ook dit toernooi is voor leden en leden van een andere vereniging. Een toernooi voor iedereen met elk jaar een ander thema.
  [email protected]

 • Mix & Match toernooi commissie 
  Voor onze leden organiseren wij eens per jaar het Mix & Match toernooi (avondtoernooi). Een gezelligheidstoernooi voor jong en oud en van elk niveau. Bijzonder is dat er met een partner, maar ook zonder partner ingeschreven kan worden. Naast het tennis wordt er gedurende de avond een rode draad spel georganiseerd. Het is dus nog maar de vraag wie zich toernooiwinnaar mag noemen.
  [email protected]

 • Thuisblijverstoernooi commissie 
  Wanneer de meeste mensen op vakantie zijn organiseert TVP Shaile het thuisblijverstoernooi. Op 3 ochtenden in de week worden er onderling wedstrijden gespeeld over een periode van 3 weken. De laatste dag wordt er afgesloten onder het genot van een heerlijke lunch.

 • Zondagmorgen-mix commissie 
  Op zondagmorgen kun je op onze mooie gravelbanen de interne mix spelen. De organisatie zorgt altijd voor een heerlijke versnapering tijdens deze ochtend. Kortom, een gezellig begin van de dag.

 • Donderdagavond-dubbelcompetitie commissie 
  Nu onze banen ook in de winter geopend zijn, wordt er vanaf november gestart met een interne donderdagavond dubbelcompetitie. Onze leden hoeven daarom niet meer uit te wijken naar andere clubs maar kunnen terecht op het eigen sportpark.
  [email protected]

Naast deze activiteiten wordt er bij Shaile nog veel meer georganiseerd. Hou daarom onze clubagenda in de gaten!