Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.P.V. Shaile! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/2 Algemeen
2/2 Lidmaatschappen per jaar voor tennis en padel

Lidmaatschap - senioren
Voor slechts € 162,00 per jaar kun je (als senior) onbeperkt tennissen en padellen. Ook kun je profiteren van de aantrekkelijke prijzen aan onze bar. Deze lage kosten zijn mogelijk doordat de leden van Shaile het sportpark en het paviljoen zelf beheren en exploiteren. Als onderdeel hiervan draai je als seniorlid één à twee keer per jaar een bardienst op een moment dat het jou uitkomt.

Lidmaatschap - jeugd
Voor jeugdleden geldt een gereduceerde lidmaatschapsbijdrage. Het eerste jaar kost een lidmaatschap € 42,00. Daarna betaal je € 110,00. Jeugdleden waarvan de ouder(s) ook lid is (zijn), betalen € 94,00. Ingaande het jaar dat een jeugdlid 18 jaar wordt, wordt het lidmaatschap omgezet naar een senior lidmaatschap.

Lidmaatschap - student
Voor voltijds studenten geldt een gereduceerd tarief van € 115,00. Als je hiervan gebruik wil maken, vragen wij je hiervoor een bewijsje aan te leveren. Je mag dit mailen naar [email protected].

Lidmaatschap - bedrijven
Shaile kent ook aantrekkelijke lidmaatschappen voor bedrijven. Als je hier meer over wil weten, stuur dan even een mailtje naar [email protected]. Er wordt dan snel contact met je opgenomen.

Lidmaatschap - rustend
Leden die om gezondheidsredenen, zwangerschap of anderszins, even niet actief zijn, kunnen een verzoek indienen om het lidmaatschap tijdelijk om te zettend naar ‘rustend’. Rustende leden betalen € 52,00 per jaar en hebben geen bardienstverplichting. Het verzoek kan gemaild worden naar [email protected].

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt éénmalig € 10,00.

Ingang en beëindiging lidmaatschap
Het lidmaatschap kan op elk moment in het jaar ingaan. Je betaalt dan slechts voor het resterende deel van dat jaar. Het lidmaatschap wordt jaarlijks per 1 januari automatisch met een jaar verlengd. Opzegging van het lidmaatschap kan per einde van het kalenderjaar en dient vóór 1 december van dat jaar te geschieden per email aan [email protected]. Bij beëindiging van het lidmaatschap gedurende het jaar, is geen sprake van restitutie van de betaalde contributie.

Wijzigen gegevens
Leden kunnen hun e-mailadres en telefoonnummer zelf wijzigen in Mijn Club of op de ClubApp. Overige wijzigingen kunnen doorgegeven worden aan [email protected].

Betaling lidmaatschapsbijdrage
De lidmaatschapsbijdrage (en het inschrijfgeld) wordt automatisch geïncasseerd na inschrijving en daarna jaarlijks in het eerste kwartaal. Door het insturen van het inschrijfformulier ga je akkoord met de incasso van de lidmaatschapsbijdrage en het inschrijfgeld.

Alle lidmaatschapsprijzen worden elk jaar geindexeerd.  Genoemde prijzen over 2024.

Contact
Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem contact op via [email protected]