Toegang tot het park

Tot 2023 ontving ieder lid een pasje van de KNLTB. Met dit pasje kan de poort en de deur van de hal nog steeds geopend worden.

Echter, vanaf 1 januari 2024  is de KNLTB gestopt met het uitgeven van de lidmaatschapspasjes.

Dit betekent dat leden die lid worden vanaf 1 januari 2024 alleen nog maar met een druppel de poort en de deur naar de hal kunnen openen.

Vanaf 1 januari 2024 krijgen de nieuwe leden een eigen druppel via de ledenadministatie. Alle leden kunnen, in geval het pasje niet meer werkt of als ze hun pas of druppel verloren zijn, een nieuwe druppel aanschaffen. De prijs voor deze druppel is 5,00 per stuk. 

Er zijn ook leden die al langer een 'druppel' gebruiken om de poort en de deur te openen. Dit systeem was al in gebruik voordat de paslezer werd opgehangen, en werkt nog steeds.

Alle druppels zijn persoonlijk en kunnen niet overgedragen worden! Als je je lidmaatschap opzegt, word je druppel geblokkeerd. 

Druppels kunnen worden aangeschaft bij CornĂ© Hoogendijk of Michiel Hellendoorn. 

Beide heren zijn meestal op dinsdagavond op de club te vinden. Anders kun je een van hen een whatsapp bericht sturen om een afspraak te maken.  Defecte druppels worden omgeruild, deze moeten natuurlijk wel mechanisch in orde zijn.

Alleen leden die hun lidmaatschap opzeggen en zo'n oude druppel inleveren krijgen daar 10 euro borg voor terug, mits deze mechanisch nog in orde is.