Nieuwsflits 3 | 2024

 

 

Pilot Water en Fruit


Gemeente Helmond, GGD Brabant-Zuidoost, Jibb+ en JOGG-Teamfit willen sportverenigingen stimuleren om aan de slag te gaan met een gezondere kantine.

Dit willen zij doen door een pilot te draaien waarbij verschillende sportverenigingen een fruitkrat en waterkoeler ontvangen. Geen zak chips, maar een appel na het sporten. Voor maximaal veertien weken wordt gratis fruit aangeboden bij sportverenigingen in Helmond, zo ook bij Shaile.

Het idee achter de pilot  is om inwoners vaker te laten kiezen voor gezonde voeding. We hopen dat dit vooral bij kinderen zijn vruchten afwerpt. Als kinderen op jonge leeftijd leren voor fruit te kiezen, wordt dit een gewoonte. Hier hebben ze op latere leeftijd profijt van. Bij sportverenigingen zijn kinderen al sportief en dus gezond bezig. Door hier vers fruit en water aan te bieden, maken we ook de snack na het sporten gezond. Bij ons wordt gratis vers fruit aangeboden. Het fruit wordt beschikbaar gesteld door  Weijts Versplaza fruit. Het staat in een kist als je binnenkomt in de kantine. Pak het dus gerust!

 

 


Verruiming opening clubhuis


Het wordt (met name in de weekenden) steeds drukker op ons mooie sportpark en dat vinden wij hartstikke gezellig. Het is dan natuurlijk ook fijn als het clubhuis open is. Misschien heb je het al gemerkt maar vanaf 1 juni jl. is er (t/m 1 september) bardienst aanwezig op zaterdag- en zondagmiddag. Met uitzondering van de vakantiemaanden. 

 

 


Gevonden voorwerpen

Er zijn weer een aantal spulletjes op ons park blijven liggen. Mocht je iets herkennen... deze spullen liggen achter de bar op je te wachten!

image0.jpegimage1.jpegimage2.jpeg

 

 


Padel- en Tennisballen te koop


In het clubhuis zijn ballen te koop. Deze ballen zijn volledig nieuw! Je kunt deze kopen voor € 9,00 per doos.

 

 


Shaile Open


Na het 35+ dubbeltoernooi is het in week 32 de beurt aan Shaile Open. En tijdens Shaile Open gaan we dit jaar naar Mexico. Het is al mogelijk om in te schrijven door HIER te klikken. Let op, Shaile Open is alléén een tennistoernooi en biedt geen padel aan.

 

 


Gastvrije heren en dames gevraagd tijdens Shaile Open


Binnenkort begint Shaile Open. Dit betekent veel mensen op ons park. Vooral tijdens het finaleweekend (10 en 11 augustus) kan het erg druk zijn. Wij zijn dan ook op zoek naar enkele gastvrije dames en/of heren die bereid zijn te helpen met de bar. Heb je interesse, meld je dan aan via [email protected]

Wij zouden hier enorm mee geholpen zijn!

 

 

 


Mix & Match toernooi


Na de ongelooflijke teleurstelling dat dit toernooi vorig jaar in november niet door kon gaan vanwege de hevige regenval staat het Mix & Match toernooi voor dit jaar opnieuw op de planning en wel op zaterdag 17 augustus a.s.!

Het Mix & Match toernooi is een toernooi voor senioren en hét toernooi waarbij je individueel of als koppel in kunt schrijven. Of het nu DD, HD of GD is, of je niveau 4 of 8 is, jong of oud(er)… het maakt niet uit! Gezelligheid staat voorop bij dit toernooi!

En dit jaar nemen we de naam wel héél letterlijk wat betreft mix & match, want zowel tennissers als padellers kunnen meedoen met dit toernooi.

Zoals inmiddels bekend, is dit toernooi enorm populair en is er maar ruimte voor 50 personen. Op dit moment zijn er nog 3 plaatsen beschikbaar!

Dus wil je nog meedoen, zorg dan dat je heel snel inschrijft door middel van een mail naar [email protected]. Wie het eerst komt... en vol is helaas vol. Er wordt dan een wachtlijst gehanteerd. 

Vergeet niet in je mail te zetten of je een tennisser of padeller (of misschien wel allebei) bent en welke sterkte je hebt! Schrijf je voor de eerste keer in? Laat je dan zeker verrassen door dit toernooi!

Het inschrijfgeld bedraagt 6,50 p.p. INCLUSIEF hapjes. We starten om 18.30 uur en eindigen met een GRAND FINALE rond middernacht.

Zien we jou ook op 17 augustus?

Groetjes,

Marco, Anne-Marie, Edwin en Ingrid

 

 


Tennistraining


Er kan weer aangemeld worden voor de winter(tennis)training 2024-2025.

De aanmeldformulieren vind je HIER
Er is altijd veel animo voor de training dus zorg dat je op tijd bent aangemeld.

 

 

 


Clubkampioenschappen tennis en padel 2024


Beste Shaile leden,

Eind augustus 2024 houden we weer onze Clubkampioenschappen. Dit jaar  voor de eerste keer naast tennis ook voor padel!

Dit vindt plaats van zaterdag 24 augustus t/m zaterdag 31 augustus. De finaledag op zaterdag wordt afgesloten met een grandioze feestavond waar alle leden welkom zijn.

Oproep aan alle spelers, met name Padel, om jezelf aan te melden indien je zin hebt om de organisatie te helpen tijdens het toernooi.

Zet deze week vast in je agenda, een goede opwarmer voor de najaarscompetitie.

Houd je mail in de gaten, verdere informatie volgt!

Commissie Clubkampioenschappen

 

 


Whatsapp groepen


TPV Shaile wil iets nieuws introduceren - op veler verzoek: TPV Shaile WhatsApp Groepen. Hiermee willen we alle leden helpen om nog sneller en makkelijker iemand te vinden om samen mee te spelen. Bijvoorbeeld voor als je nog relatief weinig mensen kent, omdat je nieuw bent in de club. Of als je vaste teamgenoten of tennis/padelvrienden niet kunnen of geblesseerd zijn. Of gewoon voor de gezelligheid.

De TPV Shaile WhatsApp groepen zijn exclusief voor Shaile leden. We hebben vernomen dat er al veel whatsapp groepen zijn en willen die in kaart brengen.

Heb jij een whatsApp groep en sta je er voor open om nieuwe mensen te introduceren? Laat dan even via [email protected] weten hoe jouw whatsapp groep eruit ziet en wat de wensen/regels zijn om lid te worden (bijvoorbeeld een bepaalde speelsterkte, vaste tennisdag/avond, etc.). 

Op deze manier hopen wij iedereen nog meer tennis en padelplezier te bieden op de club!

 

 

 

 


Vacatures


Accommodatiecommissie
: Wij zijn dringend op zoek naar 3 vrijwilligers, die de taken van de huidige accommodatieleden gaan overnemen.

Een vrijwilliger die zich bezighoudt met de sproei installatie (weinig tijdsinspanning);

Een vrijwilliger die de groundsman-banen begeleidt;

Een vrijwilliger die de groundsman- groenvoorziening begeleidt. De begeleiders van de groundsmen werken op bepaalde tijden samen en kunnen hun begeleidingstaken op elkaar afstemmen. Mocht je meer informatie willen hebben over een van deze taken, dan kun je contact opnemen met Wim Maas ([email protected]) of Manfred van Moorsel ([email protected]).

Clubhuisbeheerder: ben jij die enthousiaste clubfan die van aanpakken houdt? Ben jij diegene die het leuk vindt om onze bezoekers een warm welkom te geven en te zorgen dat ons clubhuis er gastvrij uit ziet, er voldoende koffie uit een schoon koffiezetapparaat komt, de plantjes er fris en fruitig bij blijven staan, etc., dan ben jij op je plek als clubhuisbeheerder.

Weet jij iemand of ben jij iemand die dit zou willen verzorgen voor de vereniging (al dan niet samen met een ander), laat het ons weten op [email protected] of neem contact op met een van de andere leden van bestuur.

Leden Padelcommissie: wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor de padelcommissie zodat er activiteiten georganiseerd kunnen worden. Zonder vrijwilligers is dit niet mogelijk, dus meld je aan! Dit kan door middel van een mailtje naar [email protected]

Leden Commissie Clubkampioenschappen: dit jaar organiseren wij heel graag wederom de clubkampioenschappen (eind augustus). De commissie Clubkampioenschappen is op zoek naar nieuwe leden. Vind je het leuk om met een gezellig team dit interne toernooi te organiseren neem dan contact op met Michiel Hellendoorn via [email protected] 

Hulp bij Communicatie: vind jij het leuk om mee te helpen met het bijhouden van de website, af en toe een informerende mail te sturen naar onze leden, posters te maken etc., dan zijn wij blij met jouw hulp. Meld je aan via [email protected]