Wintercompetitie Padel

Padelwedstrijden spelen kan het hele jaar door, want ik alle seizoenen is er een competitie aanbod. De Najaarscompetitie start in september en hier kijken we alvast vooruit naar de Wintercompetitie Padel, die gespeeld wordt vanaf november.

Er is aanbod op zowel vrijdagavond, zaterdag als zondag.
Op deze dagen wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers. 

De padelcompetitie op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemers. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde. 

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Op vrijdag kunnen er 4 teams spelen en op zaterdag en zondag 9 teams. Het is mogelijk om als individu of als team in te schrijven. Wij zullen de individuen dan indelen in een team. Indien het aantal teams hoger is dan het aantal teams wat kan spelen op die dag zal er geloot worden.  

Inschrijven kan tot 20 september a.s.. Daarna gaan wij er mee aan de slag. De 3e week van september zullen we dan gebruiken om de teams in te schrijven bij de KNLTB.  

Hopende op veel inschrijvingen!

Groetjes namens de competitieleiders
Jolanda en GĂ©rard 

 

Aanmeldingsformulier wintercompetitie 2023.pdf