Nieuwsflits 2 | 2024

 

 

Statiegeld

 

Wij verzamelen als vereniging alle blikjes en petflessen met statiegeld! De opbrengst komt weer ten goede aan onze vereniging.

Dus help mee en gooi jouw flesjes of blikjes in de blauwe verzamelfles bij de Padelbanen en/of in de gele bij de ingang van het clubhuis i.p.v. in de vuilnisbakken. Dankjewel, de club is er blij mee!

 

 

 

Onjuiste baanreserveringen

 

Beste leden,

Wij vinden het zo jammer dat we dit nogmaals onder de aandacht moeten brengen! We hebben als vereniging een enorme investering gedaan in onze nieuwe Padelbanen. Helaas komt het nog steeds regelmatig voor dat leden bij het reserveren van een Tennis- of Padelbaan de naam van een ander lid ten onrechte gebruiken om vervolgens met niet-Leden GRATIS te komen spelen.

Wij als bestuur willen echt geen politieagentje gaan spelen maar hebben helaas toch moeten besluiten om dit op de volgende manier aan te pakken:

  • Diegene die de reservering maakt, alsmede de leden wiens naam ten onrechte is gebruikt, krijgen een waarschuwing en moeten alsnog betalen voor de introducées.
  • Bij herhaling ontvangt diegene die geboekt heeft een boete van € 50,00. Tevens wordt de reserveringsmogelijkheid voor 2 maanden geblokkeerd van al deze personen, dus ook diegene wiens naam misbruikt wordt!

Het kan toch echt niet de bedoeling zijn om op deze manier je eigen club te benadelen, en dit is ook  niet fair naar de leden die wel keurig het lidmaatschap betalen! Laat het alstublieft niet zover komen want voor slechts
€ 5,00 p.p. kan een introducée al komen Padellen of tennissen op ons prachtige park bij onze gezellige vereniging! 

Wij rekenen op jullie medewerking!

Het Bestuur

 

Totaal rookverbod sportparken Helmond
per 1 augustus 2024!

De gemeente Helmond heeft vooruitlopend op het landelijk beleid besloten om een algeheel rookverbod (ook vapen!) in te voeren op alle sportaccommodaties in Helmond ingaande 1 augustus 2024. Sporten en roken gaan immers niet samen.

Mocht onze vereniging dit niet handhaven dan bedraagt de boete bij overtreding € 600,00 en dat kan oplopen tot € 4.500,00.

Let op de vereniging dat zijn wij, alle leden bij elkaar. Wij verzoeken daarom ook iedereen om zich aan dit verbod te houden en andere leden erop aan te spreken als men zich hier niet aan houdt.

Het bestuur zal de boete verhalen op de diegene die in overtreding is.

Tot 1 augustus a.s. mag er alleen gerookt (gevapet) worden in het daarvoor bestemde houten hok net voorbij het terras. Daar staan ook asbakken zodat de peuken niet meer overal op het park neergegooid worden of in bloempotjes uitgedrukt worden.

Laten we ons prachtige park samen netjes houden a.u.b. Vanaf 1 augustus mag er nergens meer op het park gerookt/gevapet worden. 

 

35+ Tennis & Padel Dubbeltoernooi

 

Binnenkort starten wij weer met het 35+ Dubbeltoernooi. En dit jaar niet alleen met tennis maar ook met padel! 

Het padeltoernooi wordt gespeeld in de volgende klassen en onderdelen: HD, DD, GD categorie 5 t/m 9. Het tennistoernooi wordt gespeeld in de onderdelen HD, DD, GD op actuele rating.

Inschrijven kan nog t/m 26 mei a.s. door HIER te klikken.

Let op: het betreft een officieel KNLTB toernooi!

 

 

Najaarscompetitie 2024

 

Het is weer tijd om je op te geven voor de KNLTB najaarscompetitie 2024. Zowel voor tennis en padel.
Alle captains van de voorjaarsteams hebben hiervan al een mail ontvangen. De inschrijfformulieren zijn ook te vinden op de website van Shaile. Klik HIER voor de aanmeldformulieren tennis en klik HIER voor het aanmeldformulier padel.


Deadline inschrijving:
padel  tot en met woensdag 12 juni a.s.
tennis tot en met zaterdag 1 juni a.s.

De speeldata zijn als volgt:

Voor tennis jeugd
Van vrijdag 6 september tot en met zondag 6 oktober. De inhaalwedstrijden zijn gepland van vrijdag 11 oktober tot en met zondag 27 oktober.

Voor tennis senioren
Van dinsdag 10 september tot en met zondag 13 oktober. De inhaalwedstrijden zijn gepland van dinsdag 15 oktober tot en met zondag 3 november.

Voor padel
Van vrijdag 13 september tot en met zondag 13 oktober. De inhaalwedstrijden zijn gepland van vrijdag 18 oktober tot en met zondag 3 november.

Op vrijdagavond is er plek voor 8 padelteams en voor slechts 10 tennisteams. (Geen om en om zoals in het voorjaar). De volgorde van inschrijving is bepalend voor deelname. Wij sturen je na aanmelding een bevestiging. Mocht je deze niet ontvangen neem dan contact met ons op.

Wij gaan daarna dan daarmee weer de inschrijving bij de KNLTB verzorgen.

Groetjes,
Jolanda & Gérard

 

UPDATE: ER KAN NIET MEER AANGEMELD WORDEN VOOR DE PADELCOMPETITIE OP VRIJDAGAVOND. DEZE ZIT INMIDDELS VOL!

 

Clinic 26 mei a.s.

 

Na het succes van de vorige clinics hebben wij besloten om er nog een te organiseren, namelijk op 26 mei a.s. tussen 10.00 en 13.00 uur. Deze clinic is voor leden EN niet-leden en kost € 10,00 p.p. Een leuke manier om familie of vrienden kennis te laten maken met padel op onze vereniging. Inschrijven kan door middel van een mail naar [email protected]

 

Shaile Open

 

Na het 35+ dubbeltoernooi is het in week 32 de beurt aan Shaile Open. En tijdens Shaile Open gaan we dit jaar naar Mexico (en hopen daarbij op betere weersomstandigheden dan vorig jaar met de cruise). Het is al mogelijk om in te schrijven door HIER te klikken. Let op, Shaile Open is alléén een tennistoernooi en biedt geen padel aan.

 

Mix & Match toernooi

 

Na de ongelooflijke teleurstelling dat dit toernooi vorig jaar in november niet door kon gaan vanwege de hevige regenval staat het Mix & Match toernooi voor dit jaar opnieuw op de planning en wel op zaterdag 17 augustus a.s.!

Het Mix & Match toernooi is een toernooi voor senioren en hét toernooi waarbij je individueel of als koppel in kunt schrijven. Of het nu DD, HD of GD is, of je niveau 4 of 8 is, jong of oud(er)… het maakt niet uit! Gezelligheid staat voorop bij dit toernooi!

En dit jaar nemen we de naam wel héél letterlijk wat betreft mix & match, want zowel tennissers als padellers kunnen meedoen met dit toernooi.

Zoals inmiddels bekend, is dit toernooi enorm populair en is er maar ruimte voor 50 personen. Omdat we het toernooi de laatste keer af hebben moeten lassen krijgen de deelnemers van de vorige editie voorrang bij de inschrijving. Deze voorinschrijving dient dan wel vóór 17 juni binnen te zijn! Na deze datum komt iedereen op volgorde van inschrijving aan de beurt, dus als je mee wil doen zorg dan dat je op tijd inschrijft! Vorig jaar hebben wij helaas mensen moeten teleurstellen.

Inschrijven kan, tot en met 5 augustus a.s., door middel van een mail naar [email protected].

Vergeet niet in je mail te zetten of je een tennisser of padeller (of misschien wel allebei) bent en welke sterkte je hebt! Schrijf je voor de eerste keer in? Laat je dan zeker verrassen door dit toernooi!

Het inschrijfgeld bedraagt 6,50 p.p. INCLUSIEF hapjes. We starten om 18.30 uur en eindigen met een GRAND FINALE rond middernacht.

Zien we jou ook op 17 augustus?

Groetjes,

Marco, Anne-Marie, Edwin en Ingrid

 

 

Clubkampioenschappen tennis en padel 2024

Beste Shaile leden,

Eind augustus 2024 houden we weer onze Clubkampioenschappen. Dit jaar  voor de eerste keer naast tennis ook voor padel!

Dit vindt plaats van zaterdag 24 augustus t/m zaterdag 31 augustus. De finaledag op zaterdag wordt afgesloten met een grandioze feestavond waar alle leden welkom zijn.

Oproep aan alle spelers, met name Padel, om jezelf aan te melden indien je zin hebt om de organisatie te helpen tijdens het toernooi.

Zet deze week vast in je agenda, een goede opwarmer voor de najaarscompetitie.

Houd je mail in de gaten, verdere informatie volgt!

Commissie Clubkampioenschappen

 

Vacatures

 

Accommodatiecommissie: Wij zijn dringend op zoek naar 3 vrijwilligers, die de taken van de huidige accommodatieleden gaan overnemen.

Een vrijwilliger die zich bezighoudt met de sproei installatie (weinig tijdsinspanning);

Een vrijwilliger die de groundsman-banen begeleidt;

Een vrijwilliger die de groundsman- groenvoorziening begeleidt. De begeleiders van de groundsmen werken op bepaalde tijden samen en kunnen hun begeleidingstaken op elkaar afstemmen. Mocht je meer informatie willen hebben over een van deze taken, dan kun je contact opnemen met Wim Maas ([email protected]) of Manfred van Moorsel ([email protected]).

Clubhuisbeheerder: ben jij die enthousiaste clubfan die van aanpakken houdt? Ben jij diegene die het leuk vindt om onze bezoekers een warm welkom te geven en te zorgen dat ons clubhuis er gastvrij uit ziet, er voldoende koffie uit een schoon koffiezetapparaat komt, de plantjes er fris en fruitig bij blijven staan, etc., dan ben jij op je plek als clubhuisbeheerder.

Weet jij iemand of ben jij iemand die dit zou willen verzorgen voor de vereniging (al dan niet samen met een ander), laat het ons weten op [email protected] of neem contact op met een van de andere leden van bestuur.

Leden Padelcommissie: wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor de padelcommissie zodat er activiteiten georganiseerd kunnen worden. Zonder vrijwilligers is dit niet mogelijk, dus meld je aan! Dit kan door middel van een mailtje naar [email protected]

Leden Commissie Clubkampioenschappen: dit jaar organiseren wij heel graag wederom de clubkampioenschappen (eind augustus). De commissie Clubkampioenschappen is op zoek naar nieuwe leden. Vind je het leuk om met een gezellig team dit interne toernooi te organiseren neem dan contact op met Michiel Hellendoorn via [email protected]